Стапи во контакт

Вклучи се

Најдобар начин да стапите во контакт со администраторите на оваа веб-локација е преку следнава форма. Доколку сте биле вклучени во некое од следново и би сакале да ширите повеќе информации, слободно кажете ни повеќе:

Новости и статии

Дали имате некои новости за да ги пренесете со другите колеги корисници на оваа страница? Нешто иновативно или некоја вест поврзана со настан или активност на која можеби сте присуствувале? Испратете ни во вашите написи!

Проекти

Можеби ќе сакате да ни кажете повеќе за одреден проект што би сакале да го имплементирате или веќе сте го завршиле со успех. Подготвени сме да ви дадеме и совет доколку побарате одго

Настани

Дали имало некој настан од минатото за кој би сакале да зборувате во форма на статија? Или можеби би сакале да ѝ соопштите на заедницата некој претстоен настан?

Кажи ни повеќе

Пополнете го следниов формулар. Користете прилози за документи ако имате нацрт-напис.